Hallo beauty, In de vorige nieuwsbrief vertelde ik je al, dat ik de ontwikkelingen in de beautymarkt blijf volgen en dat ik een nieuw merk heb ontdekt met eigen producten én eigen behandelingen. Daarvoor heb ik de laatste tijd de opleiding van KRX gevolgd. De combinaties zijn haast eindeloos, voor elk huidtype en bijna elke aandoening is een huidverbeterende behandeling mogelijk met waanzinnige resultaten. In de vorige nieuwsbrief ging ik meer in op de producten. Nu wil ik je graag meer vertellen over de KRX-behandelingen.Waar zijn deze KRX huidverbeterende behandelingen goed voor?

  • verkleinen van poriën
  • rosacea
  • liften van gelaat en hals
  • slinken van vetwallen onder de ogen
  • bleken van pigmentvlekken
  • vervagen van littekens
  • verminderen van donkere kringen onder de ogen.

Wil jij dit ook? Dan is mijn speciale introductiebehandeling KRX CO2 Carboxy Therapie / Ultra V-lift masker / Infra-rood therapie heel geschikt voor jou.

Wat houdt CO2 Carboxy Therapie in?Het helpt de huid met een diepe hydratatie en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren. De werkende stof dringt diep in de huid door tot in de spierlaag, waardoor de spieren in het gezicht zich gaan versterken. Alle bloedvaten worden geactiveerd, waardoor deze goed doorbloed worden en de huid optimaal wordt gevoed. De huid is na de eerste behandeling direct al frisser, helderder van kleur, gladder en elastischer. Tijdens het masker maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter, waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen, is een goede doorbloeding erg belangrijk. Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. Carboxy therapie is absoluut veilig voor de gevoelige en of probleem huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Geschikt voor de jonge en de ouder wordende huid. Na de Carboxy therapie maak ik natuurlijk de huid schoon.

Wat is een Ultra V-lift masker?Dit is een speciale behandeling voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het masker wordt liftend opgebracht en heeft 10-20 minuten nodig om haar werk te doen. Nadat ik dit masker verwijderd heb, volgt nog een korte sessie onder de Infra-rood-LED- lamp.

Wat doet de Infra-rood-LED-lamp?Deze stimuleert de collageenaanmaak verder.

Al met al een heerlijk ontspannende behandeling, waar je lekker verjongt en verfrist uitkomt. Om een langduriger resultaat te bereiken is het raadzaam om deze behandeling in kuurverband te volgen. Je ontvangt dan ook andere behandelingen uit het KRX-assortiment.

Deze introductiebehandeling “KRX CO2 Carboxy therapie + V-lift masker + Infra-rood lamp” duurt
90 minuten en kost € 150,-.

Boek je deze behandeling éénmalig, dan ontvang je een tube KRX Cica Recovery All Day Cream er gratis bij.

Maar kies je voor een kuur van 4 keer dan ontvang je een compleet verzorgingspakket gratis. Dit bestaat uit een cleanser, toner, serum en ook de all day cream, allemaal ook van KRX lijn Cica. Zodat de behandelingen en de verzorgingsproducten goed op elkaar aansluiten. Binnen deze kuur vinden er ook diverse andere KRX-behandelingen plaats, zoals de Treatfill-ampul in combinatie met KRX Premium HA Filling Powder, welke € 180,- kost.Graag vertel ik je tijdens de introductiebehandeling er alles over.

Zo ga je dan stralend de zomer in!

Ik hoop je gauw deze speciale introductiebehandeling te laten ervaren. Voor een afspraak kun je mailen naar info@bbcd.nl of hem zelf boeken via https://bodybcd.mijnsalon.nl/, Met beauty groet,Daniëlle