Het enthousiaste en professionele team van Body& Beauty Care Daniëlle staat voor je klaar.

Hier stellen zij zich aan je voor.

Danielle Verhoeff

Mag ik mij even voorstellen: mijn naam is Danielle Verhoeff, sinds 8 januari 1996 eigenaresse van Body & Beauty Care Daniëlle te Nieuwkoop.

Aanvankelijk ben ik gestart met diverse massages, van sport tot lomi-lomi, maar ik wilde graag verder. Daarom heb ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste gedaan, omdat hierin veel meer mogelijkheden zijn om me verder te ontwikkelen en het geeft meer afwisseling. Vandaar dat ik in de jaren erna vele specialisaties heb gedaan en inmiddels huidcoach en -specialist ben. Ook voetverzorging en pedicure vond ik interessant en heb hierin ook specialisatie voor diabetische en reumatische voet behaald en verzorging en behandeling van de ingegroeide teennagel.

Zoals je kunt lezen is mijn vak mijn passie; niet alleen door de diversiteit, maar vooral omdat je echt samen met je klanten voor de beste oplossing gaat. Of het nu om een ontspannende behandeling gaat of de begeleiding bij huidproblemen (acne, couperose, pigment problemen of huidverjonging) of het verhelpen van problemen zoals ingegroeide haren, overmatige (gezichts)beharing of het verminderen van pijnklachten door massages. Voor elke wens is er een behandeling of advies.

Ik heet je graag welkom bij Body & Beauty Care Daniëlle.

 

Colinda

Ik ben Colinda, getrouwd en moeder van een zoon van 23 en een dochter van 21 jaar.

Sinds twee jaar ben ik werkzaam bij Body &  Beauty Care Daniëlle, waar ik het heel erg naar mijn zin heb.

Mij zul je het vaakst zien achter de balie in de winkel, waar ik de telefoon opneem, de mails beantwoord, de klanten die een afspraak hebben ontvang, het telefonisch spreek uur doe en natuurlijk de klanten help met het adviseren van producten en het maken van afspraken.

Tevens doe ik pedicure behandelingen, de opleiding daarvoor heb ik gedaan toen ik 21 jaar was, en heb het nu weer opgepakt, wat ik heel erg leuk vind.

Ik heb altijd in de zorg gewerkt op verschillende gebieden, de zorg is echt mijn ding op welk gebied dan ook. Ik vind het fijn om met mensen om te gaan en voor te zorgen.

Mijn schoonheidstip is op het gebied van voeten, wees lief voor je voeten; verzorg ze goed, ze dragen je de hele dag.

 

Evelien

Mijn naam is Evelien, woonachtig in Nieuwkoop. In 2015 ben ik begonnen als stagiaire bij Body & Beauty Care Daniëlle. In 2017 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialist behaald. Sindsdien ben ik werkzaam bij Daniëlle. Daarnaast heb ik een cursus bij hannah gevolgd en mag ik mij zelf huidcoach noemen. Dit jaar heb ik ook mijn Hannah bindweefsel diploma behaald. Mijn specialisaties liggen daarom ook voornamelijk op het gebied van huidverbetering en de bindweefsel massage. Ik vind het ook erg leuk om een heerlijk ontspannende massage te geven of wenkbrauwen weer tip top in vorm te maken.

Ik werk met veel plezier bij Body & Beauty Care Daniëlle en hoop u graag een keer in de salon te ontvangen!

 

Margaux

Mijn naam is Margaux, ik ben woonachtig in Alphen aan den Rijn. In juni 2016 heb ik mijn diploma allround schoonheidsspecialiste in ontvangst mogen nemen en ik ben inmiddels alweer twee jaar werkzaam bij Body & Beauty Care Daniëlle. In 2016 heb ik een Hannah cursus in Voorthuizen gevolgd en op 18 augustus ’16 mocht ik mijzelf met trots hannah Huidcoach noemen. Naast mijn expertise als hannah Huidcoach ben ik gespecialiseerd in acné behandelingen.Dat mijn passie bij de huid ligt kwam al naar voren tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste. De keuze voor mij om door te studeren en mijzelf te ontwikkelen als huidtherapeute was voor mij snel gemaakt. Ik volg momenteel de vierjarige HBO opleiding Huidtherapie en daarnaast werk ik met veel plezier hier in de salon. Ik ben enthousiast, heb een passie voor massages en probeer iedereen met een lach te woord te staan. Of u nu komt voor een heerlijke ontspannende behandeling of voor huidverbetering, ik ben u graag van dienst bij ons in de salon!

 

Martine

Mijn naam is Martine, ik kom uit Alphen aan den Rijn. In september ben ik begonnen met de opleiding schoonheidsspecialist op het mbo Rijnland in Leiden. Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik alles wat met beauty en verzorging te maken heeft erg interessant vind. Ik houd er van om mensen in de watten te leggen. Ik zit nu in het eerste jaar van de opleiding en moet nog veel leren vandaar dat ik nu stage loop bij Body & Beauty Care Daniëlle. Ik zie er erg naar uit om u eens een lekkere ontspannen behandeling te geven.

 

hannah_logo
dermatude-2
alcina_logo
senzologo
medex_logo