Door het coronavirus zijn we in een rare situatie beland.

Gelukkig zijn wij bij Body & Beauty Care Daniëlle allemaal gezond. Natuurlijk hopen we dat ook voor jou.

Wij doen er van onze kant van alles aan om het hier te voorkomen. We volgen de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Zo geven wij bij begroeting van onze klanten geen hand meer en desinfecteren we vaker deurklinken, toilet, e.d. naast de gebruikelijke hygiënezaken.

Geplande afspraken gaan bij ons gewoon door.

We verzoeken jou ook om ook de richtlijnen van het RIVM op te volgen (handen goed wassen na toiletbezoek, hoesten/niezen in handen, contact met dieren, nadat je buiten bent geweest, voor het klaarmaken van eten; hoesten/niezen in elleboogholte; gebruik papieren zakdoekjes; geen handen schudden).
Maar mocht je bij jezelf corona-achtige klachten hebben, dan verzoeken wij je om ook de adviezen van het RIVM op te volgen en telefonisch contact met je huisarts en eventueel GGD op te nemen.
Mocht je het virus hebben, gaan we ervan uit dat je ons dit meldt, zodat we een nieuwe afspraak voor je kunnen plannen als je weer beter bent.

We hopen op jouw begrip en medewerking voor deze situatie. Als we allemaal de richtlijnen volgen, hoeven we elkaar niet te besmetten. We blijven je -ook in deze periode- graag bij ons welkom heten.

Met beauty groet,
Daniëlle en team