Op verzoek van Daniëlle hierbij mijn ervaringen met de Meta Therapy kuur van Dermatude.

Ik kom al jaren bij Daniëlle, omdat ik grove poriën en couperose in mijn gezicht heb. De microdermabrasie behandelingen hielpen bij mij altijd goed. Daniëlle vertelde me vorig jaar enthousiast over een nieuwe methode, te weten Meta Therapy van Dermatude. En aangezien die helpt bij rimpels, acne, grove poriën, pigmentproblemen, e.d. dacht ik “Waarom niet?”. We startten de behandelingen begin oktober vorig jaar. Eerst 4 keer wekelijks, daarna twee-wekelijks en daarna 1x per maand. Jullie hebben misschien wel af en toe foto’s van de behandelingen op Facebook voorbij zien komen.

Nu is het begin april en ben ik heel blij met het resultaat. Ik krijg vaak van vriendinnen te horen “Wat zie je er goed uit!”. Mijn poriën en mijn couperose zijn echt aanzienlijk minder geworden. Rimpeltjes had ik niet zo veel, maar heb toch een iets gladdere uitstraling rond mijn ogen gekregen. Ik straal meer. En natuurlijk zijn ze dan nieuwsgierig hoe dat komt. Ik kan dan ook gerust zeggen, dat ik een levend voorbeeld ben van wat deze methode voor je doet en een groot uithangbord voor Body & Beauty Care Daniëlle ben. Mensen zien niet direct, dat je wat aan je gezicht hebt laten doen, maar ze zien wel dat er wat is. Mijn  huidconditie is echt stukken beter geworden. En dat is wat ze zien. Ik ben er superblij mee, hoef minder make-up te gebruiken en straal meer.

We hebben afgesproken dat ik voortaan i.v.m. mijn specifieke huidprobleem de microdermabrasie en Meta Therapy behandelingen afwissel, zodat ik dit mooie resultaat blijf behouden. Bij anderen kan dat wellicht een andere combinatie zijn. Daniëlle en Evelien verzorgen deze methode bij BBCD. Ze zijn allebei super lief, begeleiden je stap voor stap op wat komen gaat, geven je duidelijke instructies over hoe zelf je huid te onderhouden tussen de behandelingen door. Een professionelere en plezierigere omgeving bestaat er volgens mij niet! Ze hebben aan mij een klant voor het leven :). Ik raad het echt iedereen aan, die niet helemaal tevreden is over de eigen huid. Maak een intake-afspraak bij Body & Beauty Care Daniëlle en hoor wat ze voor jou kan betekenen.

Liefs,
Saskia

PS Ik ben geen fotomodel ;), maar hierbij toch een voor- en nafoto en met een make-upje.

 

Saskia

hannah_logo
dermatude-2
alcina_logo
senzologo
medex_logo