Gefeliciteerd! Je bent zwanger.

De baby in je buik groeit en door het toenemende gewicht en je veranderende houding wordt er ook wat van je spieren gevraagd. Tijdens je zwangerschap kan je lichaam best wat extra aandacht gebruiken.
De zwangerschapsmassage is erop gericht dat je je goed en ontspannen voelt. Ervan genieten is het hoofddoel.

De behandeling bestaat uit een zachte massage van top tot teen afgestemd op jou en je baby. Door de zwangerschapsmassage raak je meer ontspannen. Je spieren worden soepeler. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Door de rust tijdens de massage heb je even tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam.

Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat de vermoeidheid in je bekken, benen, schouders en nek vermindert.

Deze massage is vooral een heerlijke ontspanning en verwennerij. Voor jou… en voor je baby!

Naast alleen het volgen van een zwangerschapsmassage hebben we ook twee heerlijke ontspannende zwangerschapsarrangementen ontwikkeld. Beiden duren 90 minuten. Naast een zwangerschapsmassage heb je dan aanvullend de keuze uit óf een gezichtsbehandeling óf een pedicure.

De zwangerschapsmassage en -arrangementen zijn te boeken vanaf je 12e week (daarvoor kunnen de vrijkomende afvalstoffen tijdens de massage schadelijk zijn voor de baby, dus kun je beter geen lichaamsmassage ondergaan) en tot je 38e week van de zwangerschap (omdat zwangerschapsmassages aan het eind van de zwangerschap kunnen helpen bij het opwekken van weeën en mijn salon niet geschikt is voor bevallingen).

Deze arrangementen zijn via de rode button “Afspraak maken” te boeken.