Wil je 75 minuten volledig ontspannen?

Tijdens deze intensieve gezichtsbehandeling wordt je huid volledig gereinigd en gehydrateerd. Na deze Sparkling Treatment stap je met een frisse huid de deur uit en straal je als nooit tevoren.

De behandeling start met het reinigen van de huid met een product afgestemd op jouw huidtype. Dit kan zijn met een heerlijke hydrofiele olie op basis van vanille extracten of met een reinigingsmelk op basis van essentiële druivenpitolie. Met een effectieve soft peeling wordt je hoornlaag verdund. Dit gebeurt met een schuim en de huid wordt direct voelbaar verbeterd. Een verzorgend ampul laat je huid vitaler en frisser lijken en geeft onmiddellijk een fluweelachtig, zacht huidgevoel. Voor totale ontspanning wordt dit ampul intens in gemasseerd.

Met de professionele toepassing van een koude laser worden je huidcellen daadwerkelijk ‘opgeladen’ met energie. Daarna volgt een masker dat zorgt voor het herstellen van de vochtbalans wat een frisser en gladder huidbeeld geeft. Tijdens het intrekken van het masker geniet je van een lekker kopje koffie of thee. Als afsluiting brengen we een dag- of nachtverzorging aan, passend bij jouw huid.