Samen jouw acne te lijf!

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er ACNE. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.
WIJ GAAN SAMEN JOUW ACNE TE LIJF, ZODAT JOUW HUID ER WEER SCHOON EN FRIS UITZIET!

Jeugdpuistjes
Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem, dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen
Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen, die nooit eerder last van puistjes hadden, opeens acne krijgen.

Huidziekte
Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acne, dat hulp van buiten noodzakelijk is.

Heb jij of heeft jouw kind last van acne, wacht dan niet langer en kom bij ons langs. Samen bespreken we welke behandeling het beste bij jou of jouw kind past.

Ter kennismaking hebben we nu een prachtige aanbieding: bij het boeken van een kuur van 4 keer, ontvang je 10% korting op de verzorgingsproducten.

Bel of mail naar 0172-579575 of info@bbcd.nl.

Laat wat van je horen

*