Hallo beauty,

Koop jij wel eens een adventskalender? Niet meer doen! Want de BBCD adventskalender 2020 is gratis. Elke dag van 1 t/m 24 december een leuke aanbieding. Het kan van alles zijn: een behandeling, een artikel, een verzorgingsproduct. Elke dag weer een leuke verrassing.

Wat wel belangrijk om te vermelden is, is dat de dagaanbieding alleen díe dag geldig is. Artikelen en behandelingen, die je wel wilt hebben, maar niet die dag kunt ophalen, kun je ook bestellen via http://info@bbcd.nl, maar wel echt alleen op de dag van de aanbieding. Aangeschafte behandelingen kunnen natuurlijk op een latere dag en tijdstip gepland worden. Want misschien wil je die wel kado doen tijdens de feestdagen. Je kunt jouw bestellingen dan op de zaterdag van die betreffende week ophalen en afrekenen (5, 12, 19 en donderdag 24 december). Ik heb het dan al keurig voor je klaarliggen. Geef in jouw mailtje wel even aan of het een kerstkadootje is, want dan wordt het feestelijk voor je verpakt.

Op mijn Facebook (https://nl-nl.facebook.com/Danielle.BBCD) en Instagram (https://www.instagram.com/bodybeautycaredanielle/) zie je elke dag wat er die dag aangeboden wordt.
Hou mijn socials dus elke dag in de gaten. En mail op de dag van de aanbieding als je die dag-aanbieding wilt. Vergeet daarbij om jouw naam, het artikel, jouw naw-gegevens te vermelden.

Wat een leuke decembermaand wordt het vol verrassende advents-aanbiedingen!

Ik heb er zin in en hoop je vaak te zien in december in mijn zaak aan de Dorpsstraat 60A in Nieuwkoop.

Beauty groet,
Daniëlle