Hallo Beauty,

Wat hebben we dit jaar van een heerlijke zonnige zomer mogen genieten.

Nu is het tijd om de gezichtshuid weer extra te verzorgen. Daarom heb ik een heerlijke Alcina herfstbehandeling ontwikkeld, die de huid voedt, hydrateert, verfrist en de collageenaanmaak stimuleert.

“Daniëlles Heerlijke Herfst behandeling” duurt 90 minuten. We beginnen met een sprankelende reiniging van de gezichtshuid met een combinatie van reinigingsgel, hyaluron facegel en bruiswater. Daarna volgt een peeling en aansluitend wordt een vitamine C ampul lichtjes ingemasseerd. Hierrna wordt een verkoelende ooggel én een kalmerend gezichtsmasker aangebracht met een penseel. Nadat het masker en de ooggel verwijderd zijn, masseer ik licht een hyaluron ampul in. We ronden de behandeling af met het inmasseren met de ultrasound van een bij jou passende dagcrème van Alcina, zodat de gebruikte producten in diepere lagen worden ogenomen.

En dat voor slechts € 104,50! Na de behandeling krijg je gratis de verkoelende ooggel mee, t.w.v. € 28,50, voor thuisgebruik voor als je vermoeide ogen hebt.

Deze actie is geldig in de maanden september en oktober 2022.

Wil je thuis de herfstbehandeling voortzetten, dan kun je aansluitend aan Danielle’s Heerlijke Herfst behandeling de 10-daagse hyaluron/vitamine C kuur van Alcina aanschaffen voor € 24,50 in plaats van € 29,95.

Deze ampullen van Alcina worden de specialisten onder de concentraten met actieve bestanddelen en gecomprimeerde power in vloeibare vorm genoemd. Combinatie van beide ampullen (elke dag om en om of een hyaluron of een vitamine-C-ampul) levert het optimale effect voor een vitaler en steviger huidbeeld. De intensief hydraterende Hyaluron 2.0 antirimpel-ampul werkt als een verjongingsbron op de huid, want ze regenereert en verzacht droogtelijntjes. De hyalurondepots in de huidcellen worden aangevuld en de huid ziet er voller uit. De Vital-Actief-ampul met vitamine-C stimuleert de celactiviteit en ondersteunt zo de huideigen collageenproductie. UV-schade wordt geminimaliseerd en de huid ziet er gladder, steviger en egaler uit.

Heb je zin in deze heerlijke herfstbehandeling, stuur dan een berichtje naar info@bbcd.nl of een appje naar 06-50262210 en ik bel je terug om een afspraak in te plannen.

Met beauty groet,
Daniëlle